Atsakyti
1279
Nauja funkcija - deriniai.
pradėjo Diana , 2011 09 08, 12:30

Pristatome naują TM funkciją - derinius. Deriniai yra nuolatos atsinaujinantis sarašas galerijų, kurios sukurtos pačių narių. Deriniai sudaromi pasirinkus vieną daiktą ir prie jo priderinus kitus pagal sukurtas temas, siūlomas progas. Kurdami derinius galite įtraukti jums patikusius drabužius, bandyti derinti su skirtingais daiktais. Ribos jūsų sukurtų derinių skaičiui nėra. Deriniai gali būti komentuojami, jais dalijamasi. Jie taip pat yra reitinguojami. Deriniai nėra priemonė savo daiktams reklamuoti, priešingai, šie skirti pasidalinti jūsų rastais puikiais daiktais, rekomenduoti juos suderintus kitiems. Tarpmergaiciu.lt administracija atrinktus derinius gali naudoti reklaminiams tikslams. Kaip ir visame tinklapyje taip ir deriniuose galioja bendrosios taisyklės, kurios narius kviečia būti mandagius, pagarbius kitiems. Todėl derinių komentaruose negalima keiktis ar komentuoti tik dėl noro pakenkti kitiems. Derinių taip pat negalima naudoti kaip reklaminės priemonės sau ar neigiamai akcentuoti kitą narį. Derinio pavadinimas, aprašymas ar turinys negali būti rasistinio, užgauliojančio pobūdžio. tarpmergaičių.lt pasilieka teisę šalinti derinius, blokuoti neigiamai besielgiančio nario anketą be įspėjimo.

2
60
PapuosaluDezute , 2011 09 08, 12:36

labai patinka, tikrai faina funkcija [:sypsenele] [:sypsenele] taip galima netikėtai atrasti labai gražių daiktelių :) tik ateityje būtų gerai kad matytume kažkur kur mūsų derinukai, kad galėtume sekti komentarus pvz :) ir kolkas truputį streikuoja, bet turbūt kad naujovė ir visos bando :D nes ne visus daiktelius rodo paspaudus išsaugoti :) bet visumoj ačiū, labai įdomu [:sypsenele] [:sypsenele]

60
PapuosaluDezute , 2011 09 08, 12:38

oj radau jau kad ant profilio matos deriniai [:issisiepimas]

1279
Diana , 2011 09 08, 12:47

Matosi ir ties daiktu, kuris yra derinyje, ir kiekvieną patikusį daiktą, galite labai lengvai vienu mygtuko paspaudimu įtraukti į naują derinį. Sėkmės :)

40
dioraa , 2011 09 22, 11:43

noriu sužinoti, kada visai pašalinamas derinys? Nes savo derinuko jau neberandu

1279
Diana , 2011 09 22, 14:52

Jis automatiškai išsitrynė, jeigu jame nebeliko minimalaus deriniui reikalingo kiekio daiktų. Jeigu jūsų derinį sudarė 8 daiktai ir bent vieną jo savininkė ištrynė, derinys dingo automatiškai. Todėl patariame derinius kurti didesnius.

1279
Diana , 2011 10 13, 11:00

Dėl šio nesklandumo padidinome minimalų derinio daiktų skaičių iki 12. Tokiu atveju, jeigu keturi jūsų derinyje sudėti daiktai bus ištrinti jų savivinkų, derinys vis dar galios su aštuoniais daiktais.

26
violett , 2011 10 16, 11:34

Nemaloniai buvau nustebinta,kai savo sukurtame derinyje neberadau vieno daikto,o kai jo nebeliko,derinys neteko prasmės.....NES DERINYS SUKURTAS TAIP,KAD KIEKVIENAS DAIKTELIS YRA SVARBUS.Kodėl negalima koreguoti savo derinio,jei savininkė ištrynė nuotrauką,tai visas mano darbas perniek....(o tai užima labai daug laiko),,,Jei mano derinyje esantys daiktai bus populiarūs ir juos greit parduos,jie dings iš mano derinio,kas liks iš to derinio?....Būtų koregavimo funkcija ,tai šią problemą išspręsčiau įkeldama kitą daiktelį,o dabar....tiek sugaišau laiko....o rezultate didelis nusivylimas...NEMALONU...DINGO NORAS,KAŽKĄ KURTI....

26
violett , 2011 10 16, 12:03

Derinys--tai tarpusavyje derintys daiktai-visuma,sakot įkelti daugiau daiktų,bet jei parinkau suknelę ir prie jos derančius daiktus,tai kaip čia išeina,kad turiu įkelt kelias sukneles,kad vienai dingus mano derinys liktų kokybiškas...kažkas čia ne taip..Tada turėtų būtų ne derinys,o tiesiog,vienos kategorijos daiktai--sakykim dryžuoti,džinsiniai,tada dingus vienam daiktui--nieko blogo neatsitiks..o dabar--derinys--jis be kažkurio daikto netenka prasmės--tai tas pats ,kas žmogaus kūnas--tai derinys-atėmus vieną kūno dalį--derinio nelieka,,,....................?????? Ar aš neteisingai supratau,ką tuerėčiau derinti...Čia kaip kolekcijoj--sukūriau moters aprangą----nuo apatinių iki makiažo ir staiga išleidžiu manekenę be suknelės......nes kažkas tą daiktą nupirko.....?????

1279
Diana , 2011 10 16, 15:11

Tiesos yra, tikrai. Galvojome apie tai, jog derinys galėtų būti modifikuojamas, bet suabejojome dėl galimybės įkelti vis kitus daiktus netjų nepardavus ir taip augintis populiarumą. Išties, jeigu tokios grėsmės, manot, jog nėra, galim funkciją koreguoti. Viską galima visuomet koreguoti :) Tereikia mums išreikšti norą :)

« Pranešimai, naujienos, moderatorių pastabos