Skiltį kuruoja

Juozas Vaičiulevičius, Teisininkas

UAB „Corporo Debt Collection“ teisininkas. 15 metų teisinio darbo valstybinėse bei privačiose įstaigose patirties.
Atsakyti
Viso 8 žinutės, 1773 parodymai ir 4 dalyviai
vedybos su uzsenieciu
pradėjo Anonimas , 2012 03 24, 17:32

Mano pazystama susituoke uzsienyje su pakistanieciu, kuri laika gyveno paskui ji grizo i lietuva, kadangi jai pinigu reikejo uzsiregistrawo pasalpom del mazamecio vaiko(nes tewelio nera) o dabar ji nori su sawo vyru pradet gywenti kartu lietuvoje, bet tam jam reik vizos. Idomu kokiu dokumentu reikia siunciant per lietu viza per lietuva? Ir kiek uztruktu jam gauti ta viza? O uz gautus pasalpos pinigus jai grazinti juos reikes ar ne?

1
parduotuvelee , 2012 03 24, 18:38

na as zinau tik tiek kad jeigu pasalpa gauni uzsieni uz vaika pvz anglijoi tai jie ateina kartais patikrina gali but po 3men po 1metu ateit ir patikrint o jeigu neas ir suzinos kad vaikas yra isvieztas i kita sali jiem nezinant (na perspet reik kad vazioji atostogauti arba dra kur nors ) tai reikes pinigus grazint nuo past pirmos dienos kiek jum sumokes tiek ir turesit grazint visa suma

Anonimas , 2012 03 24, 19:20

Ji lietuvoje gauna pasalpa, nes lietuvoj jis vuwo likes

Anonimas , 2012 03 25, 16:25

Tai niekas ir nepatars?

16
MindaugasBalkė , 2012 03 29, 14:50

Laba diena, Kokių dokumentų reikia užsieniečiui atvažiuoti į Lietuvą jis gali sužinoti bet kurioje kelionių agentūroje arba savo šalies konsulinėse įstaigose (judant Europos Sąjungos viduje jokių vizų nereikia). Dėl gautų pašalpų: paaiškinkite, apie kokias pašalpas kalbate?

Anonimas , 2012 03 29, 15:04

Ji gauna uz vaika nes ji vienisa mama, tewelio nera... todel gauna socialines pasalpas.... vyras is pakistano, bet gyvena londone, nes turi kazkokia laikina viza.:D tiksliai net nezinau.

25
Teisininkas , 2012 04 27, 16:29

Sveiki.Patvirtintas kvietimas patvirtina fizinio arba juridinio asmens, juridinio asmens filialo ar juridinio asmens atstovybės, įregistruoto (-os) Juridinių asmenų registre (toliau – juridinis asmuo), įsipareigojimus:pasirūpinti, kad į Lietuvos Respubliką atvykstantis užsienietis būtų tinkamai apgyvendintas (gyvenamojoje patalpoje, kurioje kiekvienam pilnamečiam asmeniui, deklaravusiam joje gyvenamąją vietą, įskaitant ir kviečiamą (-us) užsienietį (-ius), tenka ne mažiau kaip 14 kvadratinių metrų naudingojo ploto, arba viešbutyje, motelyje ar kitoje apgyvendinimo paslaugų teikėjo siūlomoje vietoje) jo buvimo Lietuvos Respublikoje turint Šengeno vizą laikotarpiu; prireikus padengti užsieniečio grįžimo, išsiuntimo ar grąžinimo į kilmės ar užsienio valstybę, į kurią jis turi teisę vykti, išlaidas.

Anonimas , 2012 05 23, 12:57

sveiki, o pavizdziui dabar ta drauge lietuvoje gyvena ir jos vyra sulaike, ruosiasi deportuoti,nes jie susituoke anglijoje, ten jis ir liko gyventi, kas jai uz tai gresia?

« Teisinės konsultacijos