Atsakyti
Viso 3 žinutės, 742 parodymai ir 2 dalyviai
8
E Parduotuves pigiau
pradėjo JohnIrving , 2012 04 13, 11:43

Teikiant šias minimalias paslaugas susiformavo veiklos misija: teikti nebrangus ir kokybiškus Interneto sprendimus smulkiam ir vidutiniam verslui. Stebint rinkos tendencijas atsirado poreikis didinti paslaugų spektrą, kuris reikalavo patyrusių specialistų ir paskatino įmonės augimą. Siekiant užtikrinti paslaugų kokybę, buvo praplėstas darbų kompleksas, nuo kliento kompanijos kūrimo tikslų apibrėžimo iki galutinio projekto sukūrimo ir tolesnio projekto aptarnavimo.

2
8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:43

Šiuo metu teikiame šias paslaugas: Firminio stiliaus sukūrimas Logotipų kūrimas Vizitinių kūrimas Skrajučių kūrimas Reklamos skydų dizainas Banerių gamyba Išskirtinio WEB dizaino gamyba Programavimas TVS (turinio valdymo sistemos) Elektroninės parduotuvės Mokėjimų integravimas Esamų svetainių prežiūra bei administravimas Serverio paslaugos Reklama Internete Optimizavimas paieškos sistemose Tikimes, kad mūsų paslaugų spektras sudomins Jus ir pritrauks dėmesį. O mes pasistengsime, kad Jūs pasijustumėte mūsų Imperijos dalimi.

8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:43

---Mūsų atlikti darbai--- www.manomarykay.lt Dizaino sprendimas ir programavimas. www.elit-shop.lt Dizaino sprendimas ir programavimas. www.verkiu-ukis.lt Dizaino sprendimas ir programavimas. www.odontologija1.lt Dizaino sprendimas ir programavimas. www.epil-shop.com Dizaino sprendimas ir programavimas. www.gentleday.ru Dizaino sprendimas ir programavimas. Kreiptis į PM

« Grožio paslaugos