Atsakyti
Viso 3 žinutės, 1435 parodymai ir 5 dalyviai
63
HELP! Stojimas praėjus metams po vidurinės/motyvacinis testas.
pradėjo Juusta , 2012 05 28, 09:46

Sveiki,labai tikiuosi,kad kas nors galės man padėti. situacija tokia: šį rudenį įstojau į Lietuvių filologiją ir kalbos tvarkybą,bet studijos nuvylė,mečiau neprasidėjus pirmajai sesijai.. Dabar norėčiau stoti į ikimokyklinį ugdymą be yra vienas bet.. Praeitą vasarą važiavau sutarčių pasirašinėti kaip ir visi pakviestieji,bet kiek žinau jei stoji praejus metams turi nuvažiuoti anksciau ir nuvežti į koloegiją/universitetą dokumentus?Gal kas žino kada reikia juos nuvežti ir kokius būtent?Dar dėl motyvacinio testo, aš jį išlaikiau gerai,ar dabar reiks iš naujo laikyti?Nes kiek žinau jo niekur nerodo,ta prasme jokio dokumento kad jį laikiau aš neturiu... Labai prašau,kas bent jau truputį ką nors žino,padėkite man,stojimai artėja,užsiregistruoti galiu jau ir birželio1..

2
662
Odeta1 , 2012 05 28, 10:06

As mokaus Siauliu universitete pradinio ugd pedagogika ir ikimokyklini ugdyma, jau treti metai ir man nereikejo dar kai stojau jokio motyvacinio testo, o dokus nuveziau dar vasara po to kai suzinojau kur istojau, tau reiketu apsilankyti toje kolegijoje ar universitete kuriame noretumei mokytis ir viska suzinosi :)

347
RamintTulis , 2012 05 28, 11:31

Labas, as stojau pereitais metais y teise, bet man buvo labai sunku, tai meciau jau 1 kurso gale, nes daug zmoniu ismete, zinojau, kad veliau galiu kristi. Pasiemiau is universiteto pazyma, kad neturiu jokiu skolu universitetui, kad atiduotos knygos, sumoketa buvo uz studijas ir panasiai. ir paprasciausiai nereikejao man vežti jokiu dokumentu atskirai, atejus stojimu pildymams, uzsipildziau prasymus, kaip ir pirmaji karta ir istojau ten kur norejau, mokausi paprastai su visais, kaip ir visi, jokiu papildomu salygu niekas nekele, kad reiktu anksciau dokumentu ar pan. be to taip man buvo kaune VDU universitete :)

« Mokslai, darbas, karjera