Atsakyti
pradėjo Anonimas, 2012 11 13, 19:00
4
5464
Jevage , 2012 11 14, 12:33

Tokios jau tos merginos, nuo vieno prie kito norisi. :)) Jei nenori saviškio skaudint, stenkis buvusiam nerašyt ir mažiau su juo bendraut. :)

Anonimas , 2012 11 14, 16:14

Nekaltinkite savęs. [:sypsenele] Yra viskas kaip yra. Puikiai Jus suprantu. Aš taip pat iš pradžių save kaltinau, paskuj ieškojau kitų kaltų ir galiausiai supratau,kad niekas čia nekaltas..Aš esu įsitikinus, kad niekas nevyksta be priežasčių. Jei Jūsų ex yra Jums skirtas, tai anksčiau ar vėliau Jus likimas tikrai suves! ;)

1649
Simona1xXx , 2012 11 14, 16:45

o pažįstama situacija :) jau aš viską išgyvenau ir tuputėli daugiau nei susirašinėjimą. Su savo dabartiniu vaikinu esu jau virš pusantrų metų :) o maždaug pries pusę metų buvau pradėjus bendrauti su savo vaikystės meile, susirašinėdavom kasdien apie tai kas gero nutiko ir t.t. o vėliau prasidėjo susitikinėjimai, su juo jaučiausi kaip naujai gimus atrodo vėl įsimylėjau taip smagu buvo :) Taigi buvau nusprendus su savo vaikinu išsiskirti ir likti su vaikystės meile. Išsiskyriau. Bet vaikinas stengėsi mane susigražinti nešė kiekviena diena po puokštes rožių, vežėsi į visokes pramogas, ir visaip kitaip rodė dėmesi, na ir ka aš pasilikau su juo, vėl pradėjome draugauti ir išties labai gailiuosi dėl savo poelgių, jei galėčiau atsukti laika tikrai nebuciau skaudinusi savo vaikino ir jį palikus, na bet visi darome klaidų svarbu mokėti jas ištaisyti :) O visą šita situacija galiu paaiškinti paprasčiausiai, ateina laikotarpis kai norisi kažko naujo, nepažįstamo, nepatirto, mūsų vaikinai pradeda mums atsibosti, nes na buna šioke toke rutina santykiuose, be duok dieve nedarykit tokių klaidų, nepalikit savyjų dėl laikinos aistros :) nes tik kai prarandi supranti jog myli.

Anonimas , 2012 11 14, 18:14

Eina sau:)) Kartais jo, atrodo, kad tikrai va rutina, kažkas atsiranda, tampa smagu ir taip traukia iš tos kasdienybės..Aš nežinau, kas būtų jei susitiktumėme, nors kalba nekrypsta niekada link to..Bet jaučiu negalėčiau susitikus net pakštelt į skruostą, kažkaip širdis atrodo neleistų, nors ir veda ta aistra:)

« Miegamasis, N-18