Forumo aktualijos
tarpmergaičių.lt blogas
Kaip išsirinkti kvepalus jų neuosčius? Populiariausi šių metų kvepalai Natūralios kosmetikos gaminimas - atsiperkanti investicija Kaip išsirinkti kainą ir kokybę atitiksiančią vestuvinę suknelę? „Pavasario Pop Up“ supažindins su naujausiomis mados tendencijomissveikutės panelės gal žinote gerą čeburėkų receptą ir pasidalintumėte, niekaip man nesigauna kad kaip parduotuvėj, gaunasi kaip bandelė viduj mėsa. kažkas su tešla matyt ne taip :) [:kiki] [:kiki]
nusipirkite saldytos teslos, su ja ceburekai tikrai labai skaniai gaunasi :) [:sypsenele] sekmes gaminant
receptas pagal, kuri darau aš :) gal pravers :) tešlai : 500ml kefyro; 800-850g. miltų; 1 arbatinis šaukštelis sodos; druskos įdarui : 500g kiaulienos faršo; 120 - 150ml mėsos sultinio; 2svogūnai; druska; pipirai Sodą nugesinti su kefyru. Į dubenį supilti miltus, kefyrą, įberti druskos ir užminkom tešlą. Tešlą uždengiam ir paliekam 15 - 20min pastovėti. Faršą sumaišyti su smulkintais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti. Ant miltais pabarstyto stalo iškočioti 2 - 2.5mm storio tešlos lakštą ir išspausti 15 -20cm skersmens apskritimą. Į kiekvieną kiekvieną apskritimą dėti mėsos įdaro, perlenkti ir užspausti kraštus. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes mėsos sulys išbėgs ir čeburėkai bus sausi. :)
Sveika :) Man labiausiai patinka sis is visu bandytu :) http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2013/01/lietuviu-totoriu-ceburekai.html
jo Aukse"lis labai skanu recepta parase pati taip darau ir tikrai pasakiski naminiai ceburekai tik as farsa su svogunais verdu tada kai iskocioju blyna tik idedi farso virto uazlenki krastus pora minuciu ikaitusiuose riebaluose ir pasakiskas skonis [:sypsenele] [:sypsenele] tik as da rpasidarau cesnakini padaza su majonesu keciupu cesnaku ir druskyte nu galima pirstus apsilaizyti [:sypsenele] [:sypsenele]