Atsakyti
Viso 4 žinutės, 1220 parodymų ir 4 dalyviai
Papildomas uzdarbis (Kaunas)
pradėjo lialia12 , 2013 08 21, 13:42

Sveikos kaunietes, esu naujai iskepta koordinatore AVON firmoje, todel ieskau merginu norinciu tapti AVON konsultantemis, arba netgi koordinatoremis, darbas nesunkus, grafikas labai lankstus, o uzdarbio galimybes tikrai puikios, jei susidomejot brukstelkit pm, papasakosiu placiau, galesime susitarti susitikimui kur duociau katalogu, meginuku ir kitos reikiamos informacijos :) p.s. dabar naujoms konsultantems taikomos programos kuriu metu galesit isigyti kvepalus ir kosmetine tik uz 1lt :) lauksiu susidomejusiu, amziaus cenzo nera, galite dirbti net jei nesate pilnamete :))

1
18
pedagoge , 2013 09 24, 16:34

Atsiranda vis naujų kompanijų, ir nebūtinai reikia kažką pirkti ar parduoti. Darbas namie, užima mažai laiko, 1-2 val. per dieną, nereikia nieko pirkti ar parduoti. Turbūt iš karto norisi sakyti, kad taip nebūna. Patikėkit, būna. Žmonės tiesiog neturi teisingos informacijos, patys nesidomi ir ją gana sunkiai priima. Geriau dirbs 8 val. ir gaus minimumą, nei turės laisvą laiką ir algą priklausančią tik nuo jo pačio pastangų. Jei kam pasirodys įdomu, parašysiu plačiau į a. ž.

8
Ginciuke- , 2014 06 23, 16:57

Paprastas būdas užsidirbti lietuviškoje svetainėje, tiesiog reikia kelti savo jau panaudotus rašinius, referatus arba kitus darbus, skirtus mokslui, kiekvieną kartą, kai jūsų darbą kas nors atsisiunčia, gaunate pinigų :) Nuoroda registracijai: http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=blondy

32
akvilerip , 2014 11 18, 13:02

http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=ripkute Pats lengviausias būdas užsidirbti, sėdint prie pc ir keliant savo senus rašto darbus.

« Mokslai, darbas, karjera