Atsakyti
pradėjo idilija, 2013 09 30, 12:34
1
170
Syma123 , 2013 10 16, 20:57

Ir man ji siule kaip dziaugiuos kad mainu atsisakiau dabar nu baisu pilna apgavikiu :(

14
eglepups , 2013 10 17, 11:45

Tai gal ta mergina kur išvyko, o drabužiai laukiami, kol iš kokio tiekėjo/gamintojo ateis... O kodėl jūs neapsikeičiate tel. numeriais, prieš perkant prekes..?

14
eglepups , 2013 10 17, 11:49

Paaiškinkit man, merginos. Suprantu, atsiliepimai yra labai svarbūs, aš taip pat atkreipdavau dėmesį į juos. Tačiau ką daryti, jei turi ką parduoti, o atsiliepimų neturi, nes esi naujai prisiregistravusi... Kaip tą pasitikėjimą pelnyti.. Be abejo, nei viena juk nenorime būti apgautos.

1
giedrune077 , 2013 10 18, 13:58

mane taip pat apgavo daivulele ar kaip ji ten. as kreipsiuosi i policija, tures problemu panele. [:sypsenele]

170
Syma123 , 2013 10 26, 11:00

si nare GRAZHJ nesazininga aferiste kuri yzeide visas mus pasakius jog tik tokios ir perka jos skudurus ji ale nesioja tik didelem sumom rubus o tokius parduoda mum man negaila dovanoju kelnes tau bet tegul visos zino kam ydomu rasykit privaciai pateiksiu susirasinejima nepirkit nes nusivilsite je .. kaip kreiptis i modiaretorius kad neleistu kitos anketos kurt nes ji pareiske jog jai neigiami nerupi kita anketa susikur ... apsvaigimas sekmes tau sypsenele

133
vykyte , 2013 11 05, 14:31

Sveikutės moterys. Kreipiuosi į nares, kadangi ir pati čia nesu naujokė, suprantu kaip reikia čia būti atsargiai. Istorija tokia nelabai maloni, bet pamokanti, Neapsigaukit ir jūs. Mainiausi su nare ---- rameee --- As išsirinkau paltuką, apie jį rašė, kad jis nešiotas kelis kartus, atsiuntė išmatavimus, kurie man tiko, gal net centimetru ar dvejais didelis, bet galvoju, žiemai bus gerai ( Narė sakė, kad jis tinka žiemai). Kai paklausiau paltuko kainos, narė man nesiteikė pasakyti, o išsirinko mano apynaują stiukę už 80lt. Na mes apsikeitėm išmatavimais, adresais, ir išsiuntėme rubelius. Vakar atsiėmiau pašte siuntinį, išpakuoju, ir iškart tokia neviltis apėmė, kad savo striukę beveik naują iškeičiau į gerokai nunešiotą, pūkais, plaukais apkibusi, priekyje su dėme palta, negana to, jo išmatavimai buvo po 5cm mažesni nei rašė narė. Labai nuliūdau, nes jis ne tik nunešiotas, bet ir mažas. Parašiau nariai, kuri nebuvo nusiteikusi mandagiai, iškart šoko į akis, kad jug rašiau APIE, o ne 100% tikslumu kiek cm, tai vien tai, jei jau parduodi savo daigtą, tai malonėk išmatuoti, ir ne šitokia paklaida, apie... visu dydžiu padidino. Tada aš narės paprašiau atsikeisti rūbais atgal, nes kai parašiau apie mane netenkinančius dalykus, nariai jau ir mano striukė nebepatiko :) Tada viskas kaip ir šaunu, man netinka, jums netinka, tai keičiamės atgal, bet kur gi ji jums keisis, už tokį (Š) gavus apynauję striukę :) Tada narė gal tyčia gal netyčia pripažino, kad kažkada jai siūliau mainus, ir ji man buvo parašiusi išmatavimus palto, ir aš atrašiau, kad jis bus mažas. O kai aš po kiek laiko pamiršus pasiūliau jai dar kartelį, ji jau žinojo, kad jis bus mažas, ir gerokai padidino skaičius. Ir gražinti man mano stiukės nesiteikia. Ji žinoma bus perduota moderatoriams, tačiau sutikit, reikia mažint čia tokias narias.

3
ledi77 , 2015 01 17, 15:49

Mane apgavo blizgee34,persiunciau pinigus o siuntos jokios negavau,nepasitikekit ja.

« Apie tarpmergaičių.lt narius