Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
Viso 3 žinutės, 2844 parodymai ir 2 dalyviai
Artėja finišo tiesioji?
pradėjo Anonimas , 2013 12 16, 21:32

Sveikos panelės. Prašau jūsų pagalbos meilės srityje, nes tikiu, kad čia yra daug labiau patyrusiu ir daugiau mačiusių. Situacija tokia: susipažinau internetu su vaikinu, ne lietuviu. Pirma tiesiog gražiai bendravom, labai daug. Po to kasdien ir kelis kart per dieną. Netikiu online meile taigi tiesiog bendravom kaip draugai. Suteikiau jam šansą kadangi jis ne koks arabas ar iš tų ištvirkusių vyrų internete. Supratau, kad meilė per atstuma sunkiai įmanoma taigi apie jokią meilę net negalvojau. Vasarą keliaudama susitikau jį Europoje pabuvome labai trumpai bet šauniai. Visą vasarą toliau bendravome. Buvau kelioms dienoms nukeliavusi pas jį ir viskas buvo tobula. Ji s man sakė, kad myli ir pan. Rudeį grižau ir toliau bendravom jau žinutėmis, skambinomės per Facetime kelis kartus per dieną. Kvietėsi atvažiuot atostogų pas jį, ką ir planuoju daryt, bet paskutinę savaitę jis kažkoks atvėsęs. Nenoriu kelti vėjų, bet nebe taip dažnai kalbamės su juo, nors anksčiau kiekvieną laisvą minutę kalbėjomės. Nemanau, kad susirado kitą panelę, nes jis dirba kariuomenėje ir tiesiog neturi laiko tam, bet kazkaip skaudina mintis, kad gal aš jam tiesiog nusibodau jau ir tapau nebeįdomi. Gal turite kokių patarimų ar čia jau finišo tiesioji ar tik toks laikas? dėkui labai

0
5464
Jevage , 2013 12 16, 22:25

Tai pati teigiat, kad KITOMS laiko jis neturi, bet ar pagalvojot, kad ir jums laiko gali nerasti? Kariuomenė toks dalykas, vienu metu bus laiko, kitu metu - visai nebus. :) Paklauskit jo, kaip dėl atostogų, ar jis nori, kad atvažiuotumėt, ar nori, kad kartu tas atostogas praleistumėt. Ir pažiūrėsit. :)

1
Miami12 , 2013 12 16, 22:41

Suprantu, dėkui labai. Tik bijau, kad jam tiesiog tas susirašynėjimas nusibodo ar aš praradau įdomumą, nors sakė, kad nori, kad atvažiuočiau. Tiesiog jis pirmas toks žmogus, kuri tikrai rūpi, o kai jis taip toli sunku suprast ką galvoja ir kaip jaučias. Bijau, kad tai nebūtų užuomina, kad jau kaip ir viskas baigėsi meilė nuvyto pomidorai.

« Psichologija