Atsakyti
Viso 6 žinutės, 2487 parodymai ir 9 dalyviai
Depiliacija, skutimasis
pradėjo Anonimas , 2014 01 28, 17:35

Sveikos merginos, prisipažinsiu - esu vaikinas. Susidūriau su tokiu reikalu. Turiu panelę, draugaujam jau kelerius metus. Taip pat kurį laiką gyvename kartu. Reikalas tame, kad dažnai atsigulę į lovą, nurengiant kelnaites, ar švelniai norint paglostyt jos gėrybę, susiduriu su man nepatinkančiu reikalu. Dažnai jos gakta būna "barzdota" arba ilgą laiką netvarkyta. Taip pat norint sugriebti už užpakaliuko, paliečiu jos plaukus, kas mane itin erzina, ko pasekoje mano entuziazmas ir karštumas kažkiek išblėsta. Kadangi neesu perėjęs per daug panelių, negaliu pasakyti ar visos tokios. Ji jauna, aš irgi. Bet nesinori laukti iki 30 metų kol susiprotės ir pradės save labiau prižiūrėti. Norėjau paklausti, kaip jūs merginos su tuo tvarkotės? Ar dauguma irgi abejingai į tai žiūri? Aš jai negaliu pasakyti tiesiai į akis to, nes esu jau tokio charakterio... Taip pat baisu pasakyti - paimk ir padaryk, nes man tai nepatinka, kadangi manau jog ji gali įsižeisti kiek. Ką jūs pasiūlytumėte? Kaip man elgtis ir ką daryti. Norisi vistiek turėti panelę, kuri lovoje būtų taip pat prisižiūrėjus. [:sokiruota]

6
3156
ragana2 , 2014 01 28, 17:40

reikia prisiziuret ir turint vaikina ar neturint, vistiek neturi buti jokiu plauku;) o idomu ar pas paty yra viskas tvarkinga?:) pas vaikinus plauku ten irgi neturi buti , cia mano nuomone;)

Anonimas , 2014 01 28, 17:43

Na, nuo subiniuko tai tikrai aš nesidepiliuoju plaukų, nes manau vaikinai neturėtų to daryti. Bet gaktos srityje galiu patikinti, kad tikrai pas mane visad būna tvarkinga, nenudepiliuota ar nuskusta, bet šukuosena sutvarkyta. :)

254
Nukualofa1 , 2014 01 28, 18:20

Na tai bandyk kaip nors jai užsiminti,kad nusiskustų. mano nuomone panelė turi prisižiūrėti save ir būti tvarkinga.

686
Nedusita , 2014 01 28, 19:35

as manau, kad reikia uzsiminti :) pvz :) sakyk: o ir cia plaukeliu pas tave....beveik tiek pat kiek pas mane :) manau turetu susiproteti, kad ji per daug plaukuota. o jei ne, eidamas i parduotuve sakyk ( maciau pas tave baigesi skustuikai-gal nupirkti? ) :)

Anonimas , 2014 07 13, 13:13

nu paskaitai net keista,kad buna tokiu paneliu as jauciu su savo draugu nemiegociau jai nebutu nuskusta ten, jis man taip pat megsta paglostiti ta vietele ir visada sako ji svelnj :) man tas lb patinka ir malonu :)

« Miegamasis, N-18