Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
Viso 4 žinutės, 3698 parodymai ir 4 dalyviai
Santykiai su vaikinu
pradėjo Anonimas , 2014 02 27, 22:35

Sveikos paneles . Tai va norečiau su jūmis pasidalinti savo meiles istorija . Esu draugavusi su vaikinu metus . Dabar išsiskire esam . Mes susipažinom mokykloj jis metais vyresnis už mane . Aš į ji isimylejau ir pradejau bendrauti . Bet tuo momentu jam patiko kita , na jam viska pasakiau kaip yra jis pasake na atsiprašau , bet galim likti tik draugais . Aš nenusiminiau ir pasakiau jam , kad lauksiu juo kiek reikia . Jis pasake nereikia , bet nenustojom bendrauti . Ir vienu momentu jis parase , kad pagalvojo ir nori su manim buti nes aš geriau nei simpatija ir pradejom draugauti . Draugavom metus viskas buvo puiku , pasiamtiami , apkabinimai ir t.t . jis sake , kad myli ur nenori manes prarasti . Viena diena kaip ir visada parasiau jam , bet jis neatsake . Gerai galvojau nera saskaitos . Bet jis taip ignorav mane savaitę . Aš nesuprasdavau kas atsitiko , jis paraše reikia pakalbet . Gerai susitikom ir jis pasake man , kad nori išsiskirti nes daugiau nebe myli mane .... Man būvo šokas aš verkiau jis ramino sake surasi kita . Gerai poto per savaite paraše , kad padare klaida ir dar myli ir niri bųti kartu . Aš sutikau nes mylejau (padariau pati klaida) per dvi savaites tas pats ir iki šio momento jau praejo puse metu mes nebendraujam ir net nekalbam . Mokomes vienoj mokykloj esu vienoliktoke jam paskutini metai . Bet žinot net nežinau kas atsitiko , turbūt vaikinas tiesiog pažaide ir viskas . Dabar pas ji jau yra mergina o aš dar svaigstu kai pamatau ji ... Myliu labai , anksčiau verkdavau kiekviena diena dabar jau nebe . Nežinau ka daryti , drauges sako kai aš proeinu pro ji jis taip žiuri i mane isimylejusiom akim , bet tai turbut ne tiesa . Tai gal pasakyasit , kad dar jauni ir viskas bus bet labai myliu ir noriu būti kartu bet jam nerupiu aš .. Gal pas ka taip būvo ? Man sake , praeis du menesiai ir užmiršiu , bet ne dar myliu , ka manot ka daryti man :) ?

1
Anonimas , 2014 02 27, 22:47

Sveika, Aš su savo vaikinu buvusiu susipažinau dar 11kl. panašiai kaip tu tokių metų būdama. Išdraugavome 3 metus, abu studijuojame universitetuose 2 kurse, ir ne per seniausiai mūsų draugystė nutrūko, o jau buvome kalbėję ir apie bendrą ateitį, šeimą, vaikus kažkada kuriuos tikrai turėsime, jis buvo mano pirmoji meilė, aš jo taip pat, tačiau laikui bėgant nuo akių dingsta rožiniai akiniai, pamatai realybę ir suvoki,kad visko norėjai tu viena, o jis... Jis dar žalias tam [:juokas] kai buvau tavo metų maniau tai mano gyvenimo meilė, pirmi pykčiai buvo su ašarų jūromis ir viskas tada atrodė įveikiama, verta taikytis, verta kovoti dėl santykių, bet pasakysiu atvirai, brangioji, joks vaikinas neturi teisės su tavimi taip elgtis, tavęs taip skaudinti, taip manipuliuoti tavo jausmais [:sypsenele] Esi jauna ir brangink save tam kurį tu dar tikrai sutiksi ateityje. Patikėk mąstymas pasikeis sulaukus kokių 21m ir tai kas dabar tau atrodo didžiausia katastrofa kels juoką ir šypseną. Po išsiskyrimo šio aš nebenoriu su savo draugu taikytis, kaip norėdavau 11-12kl. , nebelaikau jo svajonių vaikinu ir manau,kad tai tebuvo mano vaikiška pirmoji naivioji meilė [:kiki] Be patirties, akla... Suaugi ir mąstai logiškai,kad žmonės nesikeičia ir kaip sakoma reikia nustoti dėlioti kablelius ir turėti jėgų padėti didelį tašką. Net jei jausiesi vieniša, atmink geriau būti vienai, nei būti su bet kuo. [:meilumas] Sėkmės. -B.

509
TolkaciovuLiuda , 2014 02 27, 22:47

Mano manymu, tu seki to kas neįmanoma. O draugės bando tik tave paguost aš taip manau. Negaliu paaiškint ir nežinau kodėl tas vaikinas taip staiga pasikeitė bet galiu pasakyt iš savo patirties pradžia būna sunki, bet finalas su šypsena apie tai kas buvo. Linksminkis, pramogauk galų gale lankykis vakarėliuose ar panašiuose Jūsų rato susiburimuose, kuo daugiau save blaškysi tuo greičiau išmoksi pamiršt kas buvo. Viskas nutinka visada neveltui, reiškias taip buvo lemta.

23
Gretakarolis , 2014 08 12, 12:55

Pirmoji meile visada sunkiai pamirstama, as savo pirmaji drauga pamirsau tik kai susiradau antra:) ir del to esu labai laiminga ir atsisukus atgal i pirmaji galvoju kaip as ji toki galejau myleti :D

« Psichologija