Atsakyti
11
Pagalba studentams dėl rašto darbų
pradėjo vedeja , 2015 07 09, 16:42

Padedu studentams su rašto darbais ekonomikos, finansų, vadybos, apskaitos, marketingo, logistikos, sporto, kokybės temomis. Kaina sutartinė.

2
128
rafalina , 2015 11 02, 11:03

http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=rafalina Lengvas būdas užsidirbti, keliant senus mokslinius darbus :), jums tik reikia prisiregistruoti paspaudus nuorodą, ir ten patalpinti senus savo rašto darbus :)

11
vedeja , 2016 09 21, 00:37

Visa dar galite kreiptis pagalbos. Padedu studentams su rašto darbais ekonomikos, finansų, vadybos, apskaitos, marketingo, logistikos, sporto, kokybės temomis.

53
verslininke2012 , 2016 09 26, 10:29

Rašau referatus sveikatos ir medicinos temomis. Kaina sutartinė. Galiu parašyti skubiai. Kam reikia referato iš šių sričių, kreipkitės i az.

14
Saruneeeee , 2016 09 26, 18:21

Nori lengvų pinigų? Ne problema juos lengvai gauti tau tereikia paspausti ant šios nuorodos, būtent ant šios http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=sarunyte užsiregistruoti ir įkelti iš seniau užsilikusias skaidres ar bet kokio tipo dokumentą ir užpildyti darbo aprašą, užtruksite tik keletą minučių, o jeigu nupirks , pinigai bus tikrai neblogi:) Žinoma galite daryti kaip aš, pradėti partnerystės programą ir žinoma už tai taip pat gausite pinigų! Tad siūlau visoms merginos tai išbandyti.

41
dynami69 , 2017 04 04, 20:01

jeigu turite mokykloje/kolegijoje/universitete parasytu rasiniu, kursiniu ar baigiamuju darbu, ikelkite juos i sia svetaine ir is to uzdirbkite pinigus, jums tai nieko nekainuos. Pinigus ismoka 100%, jau isbandyta, http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=safyra

4
ssselencik , 2017 10 23, 12:41

Galiu prisidėti prie aukštojo mokslo darbų rengimo procese patiriamų kančių palengvinimo [:sypsenele] Pagal aukštojo mokymo įstaigos metodinius nurodymus teikiamos konsultacijos ruošiant referatus, kursinius, praktikos ataskaitas, baigiamuosius diplominius darbus, nestandartinius namų darbus, įvairias prezentacijas, preliminarią kalbą gynimui. Atliekamas transkribavimas – renkamas tekstas pagal vaizdo ir garso įrašus, tekstų redagavimo ir korektūros darbai (lietuvių k.), vertimai. Kadangi kiekvienas atvejis individualus, tik pateikę elektroninę užklausą, sulauksite konkretaus atsakymo. Konsultacija nemokama. Ilgalaikė patirtis, konfidencialumas garantuotas, greitas atsakymas. [email protected]

4
Spikri , 2017 11 01, 12:09

Labas, Padedu studentams(ėms) rašyti socialinės krypties mokslo darbus: * Baigiamieji bakalauro ir magistro darbai, kursiniai darbai, referatai ir kt. * Mano išsilavinimas finansų, apskaitos ir bankininkytes magistras (finansų magistro laipsnis). * Rašau tik man man asmeniškai įdomiomis temomis, todėl darbo kokybę ir unikalumą garantuoju :). * Rašau ir anglų kalba. Išsamesnė informacija el. paštu [email protected]

74
lauryytia , 2018 01 22, 21:32

Sveiki :) Kai dar studijavau atradau tokį puslapį, tereikia užsiregistruoti, kelti savo mokslinius darbus ir už juos gauti pinigėlių, taip pat yra partnerystės programa, per kurią kviečiant prisijungti draugus, už kurių darbus gaunami komisiniai :) Nesenai prisiminiau ir pamėginau prisijungti, ogi žiūriu man prikapsėjo pinigėlių per tą laiką kai nieko jau nebedariau, užteko seno indėlio iš studijų laikų :) Tad siūlau prisijungti http://www.moksliniaidarbai.lt/?r=lauryytia ir kaupti pinigėlius. P.S. jei buvote anksčiau prisiregistravę, prisijunkite prie savo paskyros, galbūt nustebsite kaip ir aš ir turėsite papildomų pinigėlių [:issisiepimas]

11
vedeja , 2018 06 12, 00:20

Vis dar galite kreiptis pagalbos. Padedu studentams su rašto darbais ekonomikos, finansų, vadybos, apskaitos, marketingo, logistikos, sporto, kokybės temomis.

« Mokslai, darbas, karjera