Bandome Gentle Day® produkciją

Tikriausiai jau girdėjote apie tarpmergaičių.lt vykstantį grandiozinį konkursą, kuriame galima laimėti daugybę ekologiškos ir natūralios higienos priemonių iš Gentle Day®. Neatsispyrėme pagundai išbandyti produktus ir mes, o įspūdžiais, žinoma, pasidalinsime su jumis.

hhhjjj

Labai smagu, kad ekologiškos ir natūralios produkcijos vis daugėja ir ji tampa vis prieinamesnė. Turbūt visos stengiamės savo odą ir kūną lepinti kokybiškomis ir sveikomis priemonėmis, bet, tiesa ta, kad dažnai jos būna per brangios kasdieniam vartojimui. Na, šiuo atveju, tarpmergaičių.lt atėjo jums į pagalbą ir tokias priemones tiesiog dovanoja! Ak, kas gi gali būti geriau…? :)

 Mėginimui pasirinkome:

-          kasdieninius įklotus su anijonų juostele MINI

-          ekologiškas drėgnas servetėlės intymiai higienai

-          intymios higienos prausiklį

Pirmiausiai, mums labai patinka, kad tiek įklotai, tiek paketai yra ypatingai švelnūs ir patogūs. Jų tiesiog visiškai nesijaučia. Taip pat jie yra bekvapiai, tačiau anijoninė juostelė sulaiko nemalonų kvapą, tai išvis idealus derinukas! Mums asmeniškai nelabai patinka intensyvūs sintetiniai kvapai higienos priemonėse, tai ne švaros kvapas, o jausmas tarsi kažką po tuo kvapu bandytume slėpti. MINI įklotai puikaus dydžio standartinėms kelnaitėms ir puikiai prisiklijuoja, priešingai nei kai kurie kiti mūsų naudoti įklotai.

hhhj

Drėgnos servetėlės visų pirma - itin praktiškos. Iškart puolėm jas naudoti ir, žinoma, jos dingo akimirksniu. Kvapo nebuvimas darkart mus maloniai nustebino, o jų švelnumas palepino. Pasirodo, jos yra pagamintos iš bambuko pluošto, kuris yra visiškai natūralus, leidžia odai kvėpuoti ir, be abejonės, ženkliai švelnesnis už labiausiai išdirbtą medvilnę.

hhNa, o prausiklio stebuklas yra tas, kad jį galima naudoti visam kūnui prausti tiek vyrams, tiek moterims ir jis taipogi neturi jokio intesnyvaus kvapo. Jis nesausina odos ir tiko mūsų itin jautriai odai. Visai jos nedirgina, o išlindus iš chloruoto baseino vandens, netgi nuramina sudirginimą. Tai  be abejonės naujas mūsų mėgstamiausias produktas!

Laimėkite rinkinį iš Gentle Day® ir čia! Komentaruose parašykite, kodėl ekologiški ir natūralūs produktai tinkamesni mūsų kasdienei higienai? Rinkinį sudaro: drėgnos servetėlės intymiai higienai, kasdieniai įklotai ir prausiklis intymiai higienai. Laimėtoją paskelbsime Vasario 11 dieną!

 

 

Išsami informacija apie Gentle Day®  produktus 

Dalyvaukite didžiajame Gentle Day® konkurse 

2013 Vasario 05
Bookmark and Share
17 komentarų Komentuoti
Noelija, 2013 02 05, 18:40

Tinkamesni todėl, kad būtent mes juos naudojame dažnai - kasdien, todėl produktai turi būtį ypatingai švelnūs, "nepripumpuoti" chemijos, nes jie juk mums tarnauja kaip itin intymių vietų priežiūrai. :}

Ievote-1, 2013 02 05, 18:52

Atsakymas labai paprastas - JUK MES GAMTOS VAIKAI :) o vaskas, kas iš motulės gamtos - mums ir yra tinkamiausia.

ringailev, 2013 02 05, 19:03

Nes ekoligiski produktai yra pagaminti is ekologisku ingridientu, o ne is sintetiniu, ar cheminiu, tai reiskia, kad ieina naturalus augalai (kaip siuo atbeju bambukas). Nes yra saugiau naudoti, mazesne tikimybe, kad sukels alergine reakcija ir juos galima naudoti bet kur ir bet kada nesijaudinant, kad bus isberimu ar atsiras niezulys. Nes tinka visu tipu odai, net ir jauriai, todel gali buti nadojami bet kurios merginos :) Taip pat naturali kosmetika nera naudojama su gyvunais, todel tai patiks ne tik merginoms, kurios megsta naudoti naturalius produktus, bet ir toms, kurios pasisako pries ziauru elgesi su gyvunais. Be to, naturalus produktai neturi jokio salutinio poveikio, todel juos vartoti saugu, nepavojinga, ir nereikia bijoti, kad kita diena oda gali tapti suerznta. Aisku, yra ir daygiau pliusu, bet manau, kad tai butu pagrindiniai :)

Vikuteleliuke, 2013 02 05, 19:32

Todel kad juos naudojam kasdien, o tokie dalykai kurie inymiai higienai turi but naturalus, kurie nepakenktu musu sveikatai, o kaip tik turi padeti. Daugelis aprduotuvese esanciu priemoniu yra brangios ir nenaudingos su chemija, o sie naturalus ir kaina prieinama :))

Rutuliukass, 2013 02 06, 00:08

Visi puikiai žinome, kad genetiškai modifikuota ar chemiška produkcija žaloja mūsų organizmą. Dėl finansinių priežasčių ar gražaus įpakavimo mes kartais pamirštam, kad turime atidžiau rinktis produkciją. Kasdienės priežiūros priemonės turi buti TIK ekologiskos ir natūralios. Jos nekeis natūralios bikini srities mikrofloros, neprovokuos rimtu ginekologinių ar urogenitalinių susirgimu. Natūralių priemonių pagalba be baimės, nesivarzant galesime palaikyti higiena.

justikiki, 2013 02 06, 20:23

Natūralumas turi valdyti šy pasaulį, tačiau šiais laikais labai daug nenatūralių produktų, kurie kenkia mūsų sveikatai, nors mes iš karto to nė nepastebime. Naudojant nenatūralų maistą, kuriame daug dažiklių, tai kenkia mūsų odai, organizmui, o mes to nė nepastebime, tačiau tai parodo gyvenimo amžiaus trumpėjimas, žmonės naturaliai gyvendami gyvena žymiai ilgiau. Todėl reikia netik sveikai maitintis, bet ir žiūrėti ką rengiamės, kokias higienos priemones naudojame ir ką tepamės ant kūno. Juk apsirengus šilko ar kašmyro drabužį, net egalėtumėm palyginti su sintetika, kuri skatina prakaitavimą, neleidžia odai kvėpuoti ir tada oda šunta bei prakaituoja, taip pat yra ir su Gentle Day priemonėm, jū nepalyginsi su kitomis pigiomis sintetinėmis priemonėmis, kurios skatina pienligės, įvairių kitų grybelių atsiradimą, kadangi šunta oda.

masiello, 2013 02 06, 22:00

Kas natūralu - tas gražu, o grožis tai ne tik "prekinė išvaizda". Tai malonumas, patogumas, pasitikėjimas savimi. Norint taip jaustis išbandome begalę įvairių skirtingų produktų (iš bet kokios srities), tačiau tik visapusiškai laimingos, sveikos, pakylėtos jaučiamės tada, kai naudojame natūralius, ekologiškus dalykus :) Taigi, kodėl ekologiški ir natūralūs produktai tinkamesni mūsų kasdienei higienai? Atsakymas elementarus - kad jaustumėmės sveikai, saugiai kiekvieną mums svarbią akimirką :)

Binkutea, 2013 02 08, 00:11

Siu dienu pasaulyje pilna netikru dalyku,viskas gaminama is dirbtiniu,cheminiu ir visokiu kitu baisiu musu organizmus zalojanciu medziagu..chemija kisama visur :-i maista,kosmetika ir pagaliau i higieninius iklotus..moteris turi myleti ir tausoti save ir savo kuna,ypac tomis dienomis,kai ipatingai turime rupintis savo intymia zona,o tai geriausia daryti naudojant tik naturalius gaminius kurie tausoja ir svelniai rupinasi musu kunu ir zinoma jautriausiomis vietomis:)

Angel262, 2013 02 08, 18:07

Po kolkas naudoju tik higieninius paketus. Nusprendziau pabandyti ekologiskus, butent su onion juostele, nes sintetika dirgina oda. Tikrai nenusivyliau, skirtuma pajutau iskart :) Butent paketai, itin patogus, ju net nesijaucia, o svarbiausia jauties apsaugota nuo bakteriju, skirtingai nei su sintetika. Manau higienai reikalinga- TIK EKOLOGISKI PRODUKTAI.

EVE07lina, 2013 02 10, 14:38

Todel nes moteris, toks Dievo sukurtas stebuklas, kad mums svarbiausia yra ekologiska tai kas sveika ir sukurta is gamtos :)

Prada16, 2013 02 10, 19:49

Natūralus ir ekologiški produktai tinkamesni tuo, kad jei mylime savo kūną, turėtumėme atsisakyti chemiškų produktų, kurie sausina oda ar ją alergizuoja. Moterys ir merginos turėtų rūpintis ir prisižiūrėti kokius produktus naudoja. o viskas, ką teikia gamta, būtent ir yra sprendimas, kurio ieškome;]]

SantaSamanta, 2013 02 11, 12:31

Sveikiname konkurso laimėtoją - Binkutea! Jai atiteko Gentle day prizas: drėgnos servetėlės intymiai higienai, kasdieniai įklotai ir prausiklis intymiai higienai.

skorpion212, 2013 02 13, 23:59

Reikia myleti savo kuna ir duoti jam viska kas geriausia" DZENTLE DAY" tai,- ko tu verta...

skorpion212, 2013 02 14, 00:01

Reikia myleti savo kuna ir duoti jam viska kas geriausia" DZENTLE DAY" tai,- ko tu verta...

Alisa777, 2013 03 11, 09:27

Naudoju ,,Gentle Day,, produkciją !!!.Labai patenkinta!!! Nuostabi kokybė!!! Ačiu!!! :)

nataexport, 2013 04 28, 15:42

jo bandziau patiko:) kiekvienai dienai tai lb gerai it tinka visiems ir alergiskiems ,jautruiems panelems!!! gerai kad ira tokia produkcija

SandriBilo, 2016 10 17, 14:38

Ekologiški produktai — tai sveika, natūralu ir priimtina. Jei norime išsaugoti grožį ir sveikatą reikia rūpintis savimi. Kuo mažiau visokių chemijų, dažiklių, parabenų, tuo geriau. Ekologiški produktai http://www.e-godiva.com/lt/ekologiski-produktai.htm