Idealios raudonos lūpos

Raudonos lūpos... Ak, kaip seksualu ir tikrai niekad neišeina iš mados! Valentino dienai jos ypatingai tinka, o mums asmeniškai jos tinka ir patinka nuolatos! Tačiau klausimų užsimanius putlių raudonų lūpų kyla daug: kaip gi jas pasidažyti taip, kad atrodytų įspūdingai? Ką daryti, kad spalva išliktų ryški ilgam? Kaip jas apvesti? Kaip padaryti, kad mano siauros lūpos atrodytų putlios?

Dalinamės keliais naudingais patarimais, kaip gi jas padaryti idealias!

daug

Kaip padažyti lūpas:

1. Sudrėkinkite lūpas vazelinu ar lūpų kremuku prieš jas dažant. Palaukite kelias minutes, kad nudžiūtų.

2. Pasirinkite lūpų pieštuką panašiausios spalvos į jūsų natūralią lūpų spalvą ir apveskite lūpas pradėdamos nuo vidurinio įlinkio. Taip pat užtepkite pieštuku ir pačias lūpas.

lip

3. Švelniai papudruokite lūpas šviesia biria pudra artimiausios atspalvio į jūsų natūralią odos spalvą.

4. Užtepkite pirmą sluoksnį pasirinktos spalvos lūpų dažų. Popierinę servetėlę švelniai prispauskite prie lūpų, kad nebūtų lūpų dažų pertekliaus. Galite vėl švelniai papudruoti biria pudra, kad lūpų dažai nusistovėtų.

lipj

5. Užtepkite antrą sluoksnį lūpų dažų.

6. Padenkite lūpas švelnios spalvos arba permatomu lūpų blizgesiu, tačiau tepkite tik vidinę jų dalį, taip jos atrodys pilnesnės. Dabar venkite lūpų suspaudimo. Kai lūpos nudžius, spalva laikysis itin ilgai.

 

 Patarimai siekiančioms idealumo:

- Netepkite lūpdažio ant išsausėjusių ar suskeldėjusių lūpų, nes dažai tik dar labiau tai išryškins. Pirmiausia jas gausiai patepkite vazelinu, leiskite nudžiūti, nuvalykite vazelino perteklių ir tik tada tepkite lūpų dažus.

- Naudokite lūpų dažų teptuką tiksliam ir gražiam dažų padengimui.

- Išsirinkite tinkamo atspalvio lūpų dažus, kurie derėtų prie jūsų odos spalvos.

- Prieš padengdamos lūpas lūpų dažais, galite jas padažyti panašios spalvos šešėliais, taip dažas išliks ant lūpų ilgiau.

- Pasirinkite tinkamo atspalvio bei minkštumo lūpų pieštuką, gerai jį padrožkite, kad linija būtų kuo tikslesnė.

busk

 Kurį bučinuką norėtumėt nusiųsti savo mylimąjam ar simpatijai? Sėkmės eksperimentuojant! Būkime drąsios, bet švelnios, juk visgi esame moterys... :) 

Įvairiausių atspalvių lūpų dažų galite paieškoti ir tarpmergaičių.lt narių parduotuvėlėse.

2013 Vasario 07
Bookmark and Share
4 komentarai Komentuoti
AuksinisKardas, 2013 02 10, 19:20

puikūs patarimai.

Lysithea, 2013 02 19, 08:53

Pritariu :) naudinga informacija :)

nataexport, 2013 04 28, 15:41

noriu tokios lupos kap su blizguciais:)

MikaEla, 2016 02 24, 14:28

Putlios raudonos lūpos tikrai atrodo tobulai. Čia http://www.mesoderma.eu/straipsnis/teosyal-rha-pirmoji-elastinga-gelurono-rugstis-judrioms-veido-zonoms/ rašo, kad viskas išsilaiko iki 12mėn.