Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
pradėjo Anonimas, 2012 02 24, 14:44
8
1152
Erikkaa , 2012 02 24, 21:26

Parduotuvelee, draugiskas moteriskas patarimas. Jeigu jau liekate su isdaviku gyventi, tai neprikaisiokite, nes vyrai tai supranta, kaip edima ir tai padaro daug didesniu problemu seimoje ir santykiuose nei ta pati isdavyste.

Anonimas , 2012 02 24, 23:10

tikrai daug nuomoniu cia radau :) nesitikejau tiesa pasakius.... bet patarimais truks plis anksciau ar veliau tikrai pasinaudosiu ;) o del prikaisiojimu vyrams kas liecia, tai tikrai niekad neprikisineju nes puikiai zinau iki ko gali tokie priekaistai nuvesti,teko matyti savo akimis kai is kantrybes buvo isvestas pazystamas. paciam ykarsty bunu issakau pakeltu tonu ka galvoju ir kita diena buna ramu ., drauge vis manes klausia is kur pas mane tiek kantrybes tiek metu kaskaip keistai gyventi ? bet atsakymo y sita klausima as tikrai nezinau., visada vadovaujuosi posakiu visada blogai nebus anksciau ar veliau pageres ;) buna tokiu dienu kad nematau gyvenimo spalvu , bet buna dienu ir tokiu niuriu kurios atrodo tikrai spalvotos. stengiuosi ir drauges palaikyti ir geru zodziu pagelbeti , bet paciai kaskaip gelbetis nesiseka , tiksliau dar net nezinau nuo ko gelbetis ir ar is vis to reikia .

34
PsichologėReda , 2012 02 25, 20:55

Labas vakaras, gerb. Anonime, Galima numanyti, jog Jūsų dabartinė situacija labai nelengva. Panašu, jog viena vertus, nerimaujate dėl savo būsenos, kita vertus, vis dar negalite pamiršti vyro išdavystės, nepasitikite juo. Klausime galima netgi išgirsti norą sutuoktiniui atkeršyti, atsilyginti jam neištikimybe. Išgyventi sutuoktinio neištikimybę begalo sudėtinga. Gaila, jog neišsakote kaip jaučiatės dėl to. Situacija sudėtinga, o informacijos apie ją nedaug. Galiu tik pasampratauti. Neištikimybe atsakant į neištikimybę, deja, problemos neišspręsite. Gal trumpam ir pajusite keršto „saldumą“, bet vėliau jausite didelę graužatį. Panašu (nos dėl informacijos trūkumo sunku tiksliai pasakyti), kad tai, ką vadinate paranoja yra tas nepasitikėjimas sutuoktiniu. Neištikimybės pasekmė dažniausiai būna pasitikėjimo praradimas. Jei galite ir norite nuoširdžiai pasikalbėkite su vyru. Be priekaištų papasakokite kaip jaučiatės. Ieškokite sprendimo kartu, kaip pasitikėjimą grąžinti, kaip galima būtų pagerinti santykius. Kreipkitės į specialistus dėl įsidarbinimo, šiuo klausimu Jums gali padėti ir darbo biržoje dirbantys psichologai. Stiprybės ir sėkmės

Anonimas , 2012 02 26, 21:48

o gal kas nors zino ar yra psichologu kurie teikia nemokamas konsultacijas internetu ir kur ieskoti ... buciau labai dekinga. nes man jauciu kad konsultaciju reikia ir greitai ... aciu visoms uz nuomones :)

1279
Diana , 2012 02 27, 16:18

Galite toliau diskutuoti su psichologe Reda šioje temoje.

Anonimas , 2012 02 27, 17:19

kad tiesa pasakius net nezinau nuo ko pradeti ... darbo ieskau pasiraitojusi rankoves bet jo nesiseka rasti tokio kokio reikia ., tiksliau nusivyliau ieskodama, leidziu vaika y darzely ir darbo reikia tam tikru grafiku , bet kur nueinu vis atsitrenkiu y siena, rasau motyvaciniuose laiskuose visa padety , kviecia y pokalbius ir y akis pasako aciu ne nereikia nes noriu trumpai dirbti. sedziu visada namuose ir kasdienine rutina darosi nepakeliama. iseiti ar isvaziuoti pas draugiu nera galimybes nes visos dirba o vakarais laukiu vyro grystancio is darbo. su vyru pasikalbeti neina nes gryzes krenta tiesiai y lova ir vis pareiskia arba as labai pavarges arba sa tyliau dabar ziuriu televizoriu. dazniausiai viska aiskinames sms zinutem kas visiskai negerina situacijos. jis ignoruoja viska. naujienas ka jis turetu pasakyti man dazniausiai suzinau paskutine arba tik is visai kitu zmoniu. jis tik duoda pinigus ir visas jo darbas namuose. jis teigia kad jo darbas uzdirbti pinigus ... paklausiau jo kam as jam reikalinga ir kodel jis gyvena su manimi jis atsako kad mane myli., bet jam pasakiau kad myleti tik neuztenka ir jis vel tyli. daug kas sako kad skirciausi, bet... vienas dalykas kad visiskai neturiu kur ir pas ka , kitas dalykas norisi kartu gyventi nes nera jau pati baisiausia situacija, vaikas gincu nemato ir negirdi, bet sunus savo tevely irgi retai mato. nes vyras dirba nuo ankstaus ryto iki velaus vakaro , kartais be jokiu priezasciu nakty negrysta namo nes buna isgeres., o kai geria reikia jam yvairiu nuotykiu y kuriuos ysivele ir kitos moterys. tai as nezinau ar cia man reikia tos pagalbos ar jam. turiu gera drauge su kuria pasikalbam telefonu ., pokalbiai buna visa diena iki kol grysta kurios nors vyras is darbo. manau ji mane ir laiko stipresne nes turiu su kuo pasikalbeti. bet jei ne ji man butu labai sunku.

1152
Erikkaa , 2012 02 28, 12:44

Mergyt, ka tu veiki su juo? Visu pirma atsakyk nuosirdziai ir saziningai sau i klausima " ar as esu laiminga tokioje situacijoje? Ar as kurdama gyvenima, taip gyvendama busiu laiminga? " Kiekvienas mes vertas tureti begaline laime. Negi tau tai patinka? Negi tu nori tokios" laimes"? Nesupyk, bet manau, kad tu gyveni savo iliuziju pasaulyje. Buk realiste ir daugiau ryzto. Nebijok likti viena. Viena tai nereiskia vienisa. Gyvendama taip manau esi daug vienisesne, negu tas , kuris gyvena vienas, bet turi begale laiko kitos lyties demesiui.

34
PsichologėReda , 2012 02 28, 21:25

Labas vakaras, gerb. Anonime, klausėte dėl nemokamų konsultacijų. Nemokamos psichologinės pagalbos galite bandyti ieškoti savo poliklinikoje. Internetu ieškoti nemokamas pagalbos galite bandyti gauti čia http://www.rvpl.lt/lt/psicholog-konsultavimas-internetu Jei turite sunkumų galite sulaukti emocinės pagalbos (ją teikia savanoriai, bet ne psichologai). Kartais svarbu tiesiog kito žmogaus buvimas šalia. Daugiau informacijos apie emocinę paramą galite rasti čia http://www.jaunimolinija.lt/jaunimo/apie_mus_71

« Psichologija