Atsakyti
Viso 3 žinutės, 1279 parodymai ir 3 dalyviai
Prasau, patarkit :)
pradėjo Anonimas , 2014 06 19, 17:52

Esu nekalta. Man yra 17 metu, bendrauju su vaikinu, kuriam 19, mes bendraujam, viskas gerai, dar ne pora, bet jau ir draugais nepavadinsi. :D Zodziu, mes pirma karta pasibuciavom, glamonejomes, cia buvom savaitgali zodziu, jis bande kist rankas i kelnes, bet neleidau, na jis suprato viska, ir normaliai i tai atsizvelge. Man dar niekas nera ten ranku kises, bet as taprasme i tai atsizvelgiu normaliai, tik kad nebuvo su kuo dar tai patirti, nes bet kam juk neduosi :D tai va, norejau paklausti, kaip reikia elgtis ir t.t, galeciau jau ir permiegoti su juo, tik nezinau ar verta, na pasakykit ka jus manot apie tai, kaip jum paciom buvo tie pirmieji "rimti" reikalai. :D

0
Anonimas , 2014 06 20, 18:21

TIKRAI NEVERTA. Tik pasileideles, laisvo elgesio merginos atsiduoda nedraugavusios. Pasigailesi jei atsiduosi ir jis tave paliks nes lengvai prieinama esi. Nors tu turetum ji palikt jei iskart lenda i kelnes be jokios meiles, savaime aisku kd tik vieno is taves nori, tu jam tik zaisliukas. Aplamai manau pirma reiktu su vaikinu rimtai padraugaut bent jau metus, paziuret ar ne del sekso draugauja, ar myli ir tuomet (sulaukus pilnametystes) atsiduoti is meiles. Nebukit kvailos bus dar to sekso neverta skubet ypac su betkuo, malonumo 5min o liudnas prisiminimas visam gyvenimui kd taip laisvai atsidavei belekam o ne tam su kuriuo mylit viens kita.

Anonimas , 2014 07 13, 11:27

Tikrai neskubėk, tuo labiau, kad esi nepilnametė... Pritariu, kad reikia visų pirma padraugauti, įsitikinti ar tikrai pati jį myli,ir ar jis tave myli. O jie išgirsi tokiu žodžius: "Įrodyk,kad mane myli, atsiduok man. Jie ne, tai vadinasi nemyli manęs." Siųsk kuo toliau tokį manipuliatorių. Jei tikrai tave mylės, lauks, ir ilgai lauks :) ir už tai tik vertins, kad nesi taip lengvai prieinama.

« Miegamasis, N-18