Iš natūralaus akmens grūstuvė pagelbės, kad Jūsų ruošiami patiekalai taptų tikrais šedevrais! 1. Grūstuvėje idealiai sugrūsite ir sutrinsite įvairius smulkius prieskonius (pipirus, kmynus, kalendras, rupią druską ir t.t.), sėklas, riešutus, bei prieskonines žoleles. 2. Šviežiais prieskoniais pagardinti patiekalai taps kur kas gardesni, jų svaiginančiam patiekalų aromatui neatsispirs nė vienas! 3. Galėsite be vargo atrasti ir paruošti naujų skonių: į grūstuvę su prieskoniais įpilkite šiek tiek aliejaus, viską sutrinkite ir pagardinkite mėgstamas salotas – skirtumą pajusite iš karto! Nepaprastų patiekalų paprasta paslaptis! [paveikslelis:6b27572e-1c36-4c7f-b761-69dcea249189] [paveikslelis:989a24f2-41be-4bd6-866c-d48b38a8e577] [paveikslelis:ddf6fb91-7650-430c-937f-4245e3d62ccd]
Viso 5 žinutės, 1013 parodymų ir 5 dalyviai
Grūstuvės virtuvės fėjoms
pradėjo
GraniRa
, 2014 10 02, 16:15