Atsakyti
Viso 3 žinutės, 652 parodymai ir 4 dalyviai
2
Studijos. Labai reikia atsiliepimu
pradėjo juoda8 , 2015 07 16, 12:32

Sveikos merginos. Norėjau stoti į teisę bet įvairiuose forumuose ir grupese prisiskaiciau, jog teise labai neperspektyvu, neidomu mokytis, baige studentai beveik negali atrast darbo. Taigi noriu paklaust galbut cia yra studijuojanciu teise arba ja baigusiu ir gali daugiau papasakot apie sias studijas ir isidarbinimo galimybes. Taip pat domintu burnos higienos, turizmo ir viesbuciu vadybos bei verslo vadybos studijos. Galbut kas gali apie jas daugiau papasakot? :)

1
5464
Jevage , 2015 07 17, 00:21

Pati norėjau studijuoti teisę, bet prisiklausiau tiek, kad pasišiaušė visi plaukai ir atsisakiau tos minties... Iš tikrųjų labai sunku, labai daug knygų skaitymo (sunkių knygų skaitymo), straipsnių anlizavimo, kalimo, reikia išmokti laaaabai daug informacijos, dėl to silpnesnių nervų žmonėms gali pakrikti nervai, prasidėti nemiga ir pan. O dabar teisininkų prikepta labai daug, tai nemanau, kad darbo perspektyvos labai plačios... Dėl burnos higienos - verta tik tada, kai turit pažįstamų, dirbančių šioje srityje, nes kiek mano pažįstamų studijavo šitą specialybę, visi sakė, kad darbo vietos užimamos tik per pažįstamus. O darbas apmokamas labai neblogai. Turizmas - manyčiau gana perspektyvi specialybė, neblogai apmokama, o ir šiaip įdomi (bent jau man), norėjau ir pati studijuoti, bet susilaikiau kažkodėl. Verslo vadyba - visai neturi perspektyvų, mano nuomone, o ir šiaip vadybininkų jau tiek prikepta, kad žodis VADYBININKAS jau skamba kaip keiksmažodis. BET pravers, jei planuojat kurti savo verslą arba paveldėti tėvų verslą. :)

18
Lina323 , 2016 07 04, 12:06

Studijuoju nuotolines teisės studijas Šiaurės Lietuvos kolegijoje (http://www.slk.lt/). Kas man čia tikrai labai patinka, tai, kas be ko, mano pasirinkta profesija, dėstytojų naujoviškumas ir labai patogus studijų grafikas, nes vis tik tai nuotolinės studijos, nepribėgiosi kaip kad vietoj būdami.

« Mokslai, darbas, karjera