Atsakyti
Viso 5 žinutės, 3221 parodymas ir 3 dalyviai
48
Televizija
pradėjo drabuzine222 , 2019 06 26, 22:08

Sveikos mergaitės :) Ar kasnors dar vis žiūrite televiziją? Aš prieš maždaug metus buvau atsisakius, bet dabar gaminant virtuvėj per daug ramu, norėėtųs į kažką pasižiūrėti kol esu virtuvėje. Tai galvoju vėl užsisakyt televiziją, bent jau žinias kokias tai tikrai patogu pažiūrėt. O jūs ar dar naudojatės televizija? Kokius kanalus žiūrite?

0
32
vienok , 2019 06 26, 22:12

Aš žinok irgi kažkada buvau atsisakius, čia pamenu kažkada buvo visai populiaru nežiūrėti televizijos. Bet kažkaip supratau kad trūskta man visai to, kad grįžti namo ir įsijungi tiesiog kokį LNK ar tv3 ir per daug nereikia galvoti, ką net žiūri :D

48
drabuzine222 , 2019 06 26, 22:19

Vienok, pritariu, aš ir pati kažaip per daug negalvojus atsisakiau, nes galvojau gaišina tik laiką ta televizija, bet kažkaip poto ėmė labai trūkti :DD O iš kur užsisakius esi dabar TV?

32
vienok , 2019 07 21, 20:19

Aš kadangi telios klientė esu, tai televizija man kainuoja berods keletą eurų per mėnesį. Jeigu nesi klientė, tai bus 5eur. Gali čia peržiūrėt kokius kanalus rodo https://www.telia.lt/privatiems/televizija/internetu. Aš pati tai net nelabai renkuosi ką žiūrėti, dažnai aš įjungiu televizorių dėl fono, nes kažkaip triukšme geriau galiu susikaupti :D Beto, yra ir radijas ir sporto kanalai, tai per Eurolygos sezoną vyras prilipęs būna prie televizoriaus :D Bet šiaip tai visada žiūriu žinias, vieną kitą serialą (dabar per TV3 rodo mano vieną iš mėgstamiausių serialų Kaulai).

1
JulijaO , 2019 08 26, 09:55

Aš kadangi studijavau užsienį ir iki dabar dar gyvenu Olandijoje, tai vis pasiilgdavau lietuvių kalbos :D Nors bendraudavau su draugais/tėvais kone kiekvieną dieną, tačiau jaučiau, kad grįždama namo noriu, kad ant "fono" eitu lietuviška televizija :D Tai užsisakiau Telia televizija per tėvų accountą, nes ten viso labo 3 eurus per mėnesį kainuoja, tad jeigu naudojiesi Telia, tai siūlau pasižiūrėti jų pasiūlymus, nors ten ir jeigu nesi Telios varototojas kainos nesikandžioja https://www.telia.lt/privatiems/televizija/internetu ;)

« Filmai, knygos, muzika