Atsakyti
pradėjo Diana, 2011 07 28, 19:45
1
27
rugiagelele , 2015 10 15, 16:23

Aš stengiuos kuo dažniau apsilankyti įvairiose ekskursijose. Kaip ti praeita savaitgalį buvau ekskursijoje - nuodėmingas miestas, apie prostitucija, labai įdomu buvo, siūlyčiau pamėginti ir jums. ;)

10
SimonaSutkute , 2015 11 29, 23:13

Aš tai dažniausiai leidžiuosi prie Jūros. Tik nukentėjau praeitą kartą stipriai, nes apvogė mašiną, tad patarčiau apsidrausti KASKO. Čia va kažkokia mergina puikia rašo (http://iveiksiuvisasbaimes.blogas.lt/ko-reikia-kad-kiekviena-moteris-jaustusi-saugi-54.html), nes nesvarbu kur keliauju su mašina savaitgalį, jaučiuos nesaugi... Ar ne taip?

5
Julija12 , 2016 05 23, 16:18

aš tai stengiuosi atsipalaiduoti, tai man labai patinka tiesiog pasėdėti ant sofos, pasiuvinėti ar dar kažką paknebinėti ir pažiūrėti praleistus serialus :)

4
mariusvilk , 2016 09 21, 11:34

O aš su draugais savaitgalius leidžiu labai turiningai, pavyzdžiui, vieną savaitgalį užsisakome baidarių turą po Vilnių, o ten labai faina. Kiek įspūdžių ir kiek emocijų patiriame, smagu ir linksma, tai tikrai siūlyčiau išbandyti ir pasimėgauti. Kad ir sportas rankytėms čia, bet užtat paskui labai gerai jausitės. Šiaip mes kiekvieną savaitgalį ką nors užsisakome iš vaiduokliai.lt tinklalapio, ten randam labai daug pramogų. Todėl jei norite ramiai leisti savaitgalius, siūlyčiau išbadyti ramų pasivaikščiojimą po vakarėjantį Vilnių ir tuo pačiu galite sužinoti tai, ko dar nežinojote apie mūsų sostinę. :))

1
Ievkius , 2017 02 10, 13:58

Na, mes su draugais ar šeima savaitgaliais labiausiai mėgstam keliaut po Lietuvą. Daug kur esam buvę, bet viena iš labiausiai patikusių vietų tai buvo Birštonas. Tiek žiemą, tiek vasarą yra ką veikti, gamta, toli nuo miesto triukšmo :) šiaip jaučiu daug įtakos turėjo ir vieta kur apsistojom - pasirinkom ne viešbutį bet http://poilsisbirstone.lt/ apartamentus. Nu patikėkit, sedėt vasarą vakare terasoj ir kept ant griliaus maistą buvo super, jau nekalbant apie tai, kad visa vieta buvo tik mūsų :) plius yra padarytas lankytinų vietų sąrašiukas, dar ne viską aplankėm, bet judam link pabaigos :D

« Kelionės, atostogos